Kategorier
Musiknyheder

Van Morrison genskaber Astral Weeks

De seneste år har flere af rockmusikkens store navne opført hele LP-værker som sammenhængende koncerter. Lou Reed genskabte Berlin-pladen live, Roger Waters fra Pink Floyd har turneret med en opsætning af gruppens store album The Dark Side of the Moon, og sidste år fremførte Van Morrison LP’en Astral Weeks. Optagelsen fra Astral Weeks-koncerten i november udkommer i næste uge på CD og efter sigende med en lyd, der ligger meget tæt på live-oplevelsen. Van Morrison insisterede nemlig på, at lyden ikke skulle efterbehandles, men blot udsendes i sin rå form, som den blev optaget på scenen i Hollywood Bowl. Senere følger en DVD-version af koncerten, der markerede den oprindelige Astral Weeks-LP’s 40-års-jubilæum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *