Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kassettebånd med Trine Dyrholm

Hej musikbrevkasse
Jeg er en ung kvinde på 23 år der er desperat efter at få fingrene i musikken fra et gammelt kassettebånd med Trine Dyrholm. Sangene handler om tidstypiske emner som atomkraft, kærlighed, cirkus, den første kærlighed, den sidste dans osv. Jeg har mistet båndet i mine teenageår, men det betyder meget for mig, da jeg elsker sangene og har kunnet dem uden af siden jeg var ca. fire år gammel. Har i mulighed for på nogen måde at hjælpe mig med enten at skaffe musikken, tekster, eller anden form for hjælp? Det ville være en pige drøm der går i opfyldelse
Med venlig hilsen
Chamilla lund

Hej Chamilla
Jeg kan ikke levere pladen med Trine & Moonlighters, som de faktisk kaldte sig, direkte til din dør. Men jeg kan fortælle, at det er muligt at bestille plader fra ét bibliotek hjem til et andet, og på bibliotek.dk kan man søge i hele landets beholdning. Du kan således få adgang til de mange sange, du har savnet så længe, lige her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Kassettebånd med Trine Dyrholm”

Siden du skrevet man kan finde hendes sange på siger at siden ikke er fundet. Er der et andet sted ? Er også meget interesseret i at få fat i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *