Kategorier
Musiknyheder

Bryllupssang til Prins William

Om små to uger skal den engelske prins William giftes med Kate Middleton, og hele landet står på den anden ende. En af dem, der giver et bidrag til bryllupsforberedelserne, er musikeren George Michael, som har indspillet Stevie Wonders sang ”You and I” fra 1972 til ære for parret.

Det er ikke første gang, ”You and I” optræder som bryllupsmelodi for et kendt par. Det amerikanske præsidentpar Michelle og Barack Obama brugte den ved deres bryllup, og Barack Obama har endda udtalt, at de måske slet ikke havde fundet sammen, hvis ikke det var fordi, de havde begejstringen for Stevie Wonder til fælles.

Den nye version af ”You and I” kan hentes gratis på George Michaels hjemmeside, hvor man samtidig kan donere et beløb til prinseparrets velgørenhedsfond.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *