Kategorier
Musiknyheder

Leonard Cohen fylder 75 år

Der er ikke mange musikere, der er aktivt turnerende og kunstnerisk interessante som 75-årige, men fra på mandag findes der endnu en af slagsen. Sangeren Leonard Cohen med det mindre kendte mellemnavn Norman blev nemlig født den 21. september 1934. Den canadiske multikunstner er blandt andet elsket for sine melankolske sange og sin mørke stemme, hvilket sætter et af hans tilnavne i et mærkværdigt lys. Leonard Cohen har tilbragt en årrække i et buddhistisk kloster hos zen-mesteren Sasaki Roshi, og Cohens eget zen-navn er Jikan. Det betyder paradoksalt nok ”Den tavse”. Leonard Cohen debuterede som digter i 1956 og udsendte sin første plade i 1967.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *