Kategorier
Musiknyheder

U2 laver musik til Spiderman-musical

Musicalfans og superhelte-entusiaster må vente længere end planlagt på at opleve Spiderman på de skrå brædder. Planen var ellers, at en helt ny musical om tegneserie- og filmhelten skulle have haft verdenspremiere på torsdag, men åbningen af den hidtil dyreste Broadway-produktion er blevet udskudt. Forestillingen om Peter Parker og hans alter ego Spiderman får musik og sangtekster af U2-medlemmerne Bono og The Edge, og dermed kan rockgruppen skrive endnu en action-reference på deres CV.

Tidligere har U2 også stået bag blandt andet nummeret ”Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill Me” til en Batman-film, Tina Turners James Bond-sang ”GoldenEye” og moderniseringen af ”Mission:Impossible”-temaet til Tom Cruises film. Musicalen ”Spiderman Turn Off the Dark” er nu sat til premiere på Broadways Hilton Theatre i efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.