Kategorier
Musiknyheder

Gamle rappere mødes igen

Det er ikke mange år siden, at dansksproget rap og hiphop stadig var nyt på menuen, og for at genoplive de glade dage er tre af de store navne fra den tidlige rapscene herhjemme gået sammen om to novemberkoncerter i København og Århus. Her bliver publikum genforenet med MC Einar, Østkyst Hustlers og Humleridderne, der var store i 80’erne og 90’erne.

Humleridderne var egentlig bare en stor flok teenagere fra Amager, der mødtes for at feste, og først senere begyndte nogle af fyrene at interessere sig for rapmusik. Da de skiftede deres engelske tekster ud med danske, fungerede bandnavnet Funky Fresh Brothers ikke længere, og i stedet opkaldte de sig efter deres gamle ølklub, Humleridderne. To af de tre medlemmer arbejder i øvrigt stadig som malere, ligesom dengang de skrev deres store hit ”Malerhjerne”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *