Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: River Blue

Hej Tor
Kan du hjælpe mig med en melodi jeg har hørt flere gange på vores lokalradio, men de siger aldrig, hvad den hedder. Det er en pige, måske en pigegruppe der synger. De synger flere gange “river blue take me back to the valley where I belong only you know that deep in my heart.” Alt dette synges flere gange.
Hilsen Connie

Hej Connie
Nummeret er fra 1981 og hedder blot River Blue. Det var pigetrioen A La Carte, der sang nummeret, som du kan høre en lille bid af her. Den originale gruppe A La Carte var på banen fra 1979 til midten af 80’erne med blandt andet Doctor Docter (Help Me Please) og en genindspilning af Do Wah Diddy Diddy.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *