Kategorier
Musiknyheder

tv-2 tager toget

Bandet, der vel næppe længere med berettigelse kan kalde sig ”Danmarks kedeligste orkester”, indleder på lørdag deres turné på utraditionel vis. Heldige rejsende i toget mellem Århus og København kan nemlig opleve en anderledes koncert med tv-2, der forlader perronen i Århus kl. 14:54. Idéen udspringer af gruppens seneste hit Randers Station, men på trods af dette gør Intercity-toget mellem Århus og København ikke stop i Randers – naturligt nok.

Stationsfakta betyder tilsyneladende heller ikke det helt store, da musikvideoen til Randers Station alligevel også er optaget på togstationen under Kastrup Lufthavn. Til gengæld passerer rocktoget Skanderborg Station, der deler navn med en tv-2-sang fra 1985. Gruppens egentlige turné indledes den 25. januar i Odense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *