Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sangen fra Ghost

Hejsa!
Kan du hjælpe med en melodi, som blev spillet i tv? Det var i filmen Ghost med Patrick Zvaisy (er ikke stavet korrekt, ved jeg). De synger “Oh my love love, I need you” osv. Hvem synger den?
Hilsen Ellen

Hej Ellen
Sangen hedder Unchained Melody, og udover at ledsage historien i Ghost, bærer den også i sig selv lidt af en historie. Teksten blev nemlig skrevet i 1936 af en blot 16-årig genert og hemmeligt forelsket fyr ved navn Hy Zaret, men først i 1955 fik offentligheden den at høre. Det var, da Righteous Brothers gjorde den til et stort hit, og selvom den gennem årene er indspillet i utallige versioner, er det også Righteous Brothers-udgaven, der i 1990 blev brugt i filmen med Patrick Swayze. Den findes på mange forskellige opsamlinger, blandt andet denne.
Med venlg hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *