Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: You Touch My Tra La La

Hej Tor
Vi sad en flok venner den anden dag og ledte på youtube efter de sjoveste sange, vi kendte. Jeg ville gerne finde “uhh you touched my tralala”. Men den kunne ikke opdrives nogen steder og i stedet fandt jeg et billigt afkog af den sang, af en der hedder Günther. Vist nok brugt til en tdc reklame. Men jeg er ude efter den oprindelige sang, Den er fra start/midt 80’er, måske endda fra før.
Rikke

Hej Rikke
Phill and Companys sang, der blot hedder Tra La La er meget svær at skaffe. Jeg kan desværre ikke sige dig, hvor du kan finde den på CD, men på nettet sælges sjældne, gamle vinylsingler, og her kan man godt være heldig at finde Phill and Company.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *