Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Barken Margrethe

Hej Tor
Du kan finde ud af meget. Kan du også finde teksten til en gammel sang fra en meget gammel dansk film, “Barken Margrethe”. Ib Schønberg var kok og optrådte med en slags “shanty”. Omkvædet var: “Det er sjovt hvad du fortæller os, men ih hvor er det løgn!” Jeg har ledt efter den mange steder uden held.
Venlig hilsen
Jens Fich

Hej Jens
Noderne til sangene fra teaterversionen af Barken Margrethe af Danmark fra 1919 findes faktisk online, men indeholder ikke nummeret, du søger, fra filmen i 1934. Titlen er præcis den omkvædslinje, du selv nævner, men jeg har heller ikke kunnet opspore teksten. Mit forslag er, at du bestiller filmen hjem på biblioteket, og lytter dig igennem teksten på den gamle “løgnehistorie”. Se hvordan her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *