Kategorier
Musiknyheder

Rasmus Nøhrs nye “tatovering”

Poptroubadouren Rasmus Nøhr er nu klar med sin tredje plade, der skal følge op på de seneste års succes med sange som Det glade pizzabud og Sommer i Europa. Albummet har han kaldt I stedet for en tatovering – en titel, som i sig selv kan lyde kryptisk, og som heller ikke udspringer af en af pladens tekster. Men at udsende en plade er for ham næsten som at få en blivende tatovering, fordi han i høj grad selv husker sit liv via sine sange.

”Andre får måske skrevet Maria på skulderen – jeg skriver en sang, der hedder Maria fra Amerika, og når jeg så skal synge sangene, går jeg de her minder igennem, for at komme i stemning. Pladen som helhed er også noget vedvarende, jeg skal stå ved resten af mit liv. Man kan ikke fjerne det igen, det er meget runefast ligesom en tatovering”, har han fortalt til Musikbrevkassen.dk. Rasmus Nøhrs nye album udkommer mandag d. 31. marts, og du kan høre smagsprøver hans Myspace-side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *