Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Bakkens pris

Hej Tor Bagger
Vi har ledt efter teksten til en meget morsom – og overraskende sang. Jeg kan huske, sangen blev sunget af Helge Kjærulf-Schmidt. Først sang han et vers igennem. Så sagde han, at den måske var lidt kedelig, så sang han en del af verselinierne – jeg tror endda, han anvendte flere melodier til dele af versene. Jeg syntes, det var en helt formidabel skrevet sang. Jeg er nået til, at det drejer sig om Leo Tontis gamle revyvise til Bakkens pris fra Cirkus Revyen 1956. Kan du fortælle, hvor jeg kan finde teksten? (forkortet, red.).
Med venlig hilsen
Torben Steen Rosenberg

Hej Torben
Du har selv leveret en lille del af svaret. Jeg kan tilføje lidt mere og hører gerne fra læsere, der kan fuldende det. Det er nemlig ikke lykkedes mig at finde teksten i nedskrevet form, men Helge Kjærulff-Schmidts version af Bakkens pris findes på den gamle dobbelt-LP Københavnerliv vol. 7, som kan bestilles på biblioteket. Så kommer du i hvert fald den overraskende tekst et godt skridt nærmere.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *