Kategorier
Musiknyheder

Willie Nelson på vejen igen

Selvom han i næste uge kan fejre sin 75-års-fødselsdag, sidder countrylegenden Willie Nelson ikke stille ret længe ad gangen. Hans omrejsende koncerthold gør i disse dage stop flere steder i Danmark, for Willie Nelson er for tiden ”on the road again”. Netop denne titel vil publikum formentlig også få at høre, for On the Road Again har siden 1980 været en af Nelsons mest elskede sange.

Det var producenten bag Willie Nelson-turnéfilmen Honeysuckle Rose, der under en fælles flyrejse spurgte Nelson, om han ikke kunne levere en sang om turnélivet, som kunne bruges i filmen. I løbet af et øjeblik kradsede Willie Nelson på imponerende vis teksten til On the Road Again ned, for ”Jeg kan godt lide at blære mig af og til”, som den effektive sangskriver senere sagde til bladet Rolling Stone. Willie Nelson og hans band giver koncert i Esbjerg onsdag, Randers torsdag, Aalborg fredag og København d. 29. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *