Kategorier
Musiknyheder

Leroy Brown går til filmen

Mange har gennem årene moret sig over historien om Bad Bad Leroy Brown, både i Frank Sinatras version af sangen og i originalen med Jim Croce, men nu er den slemme fyr også til filmen. For 35 år efter Jim Croce udsendte sin sang om Leroy Brown, er der ifølge Reuters udsigt til en filmatisering af fortællingen om Leroy Brown, der stor i slaget lægger an på en pige, men ender med at få bank af hendes mand.

Jim Croce kendte faktisk selv en mand ved navn Leroy Brown. De var venner i militæret, men i en periode blev Brown væk uden tilladelse. Da han kom tilbage for alligevel at hæve sin løn, blev han arresteret, og da Leroy Brown råbende og brovtende blev ført væk, vidste Croce med det samme, at han skulle skrive en sang om den ”slemme, slemme Leroy Brown”. Nu har filmproduceren Warren Zide købt rettighederne til at lave en film om sangens Leroy Brown.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *