Kategorier
Musiknyheder

Kongelig bryllupspop

Musikken i kirken var af den helt traditionelle slags, da Prins Joachim fik sin Marie i lørdags, men da tv-holdene var sendt hjem, fik piben en lidt anden lyd. Prinsens Musikkorps havde på forhånd havde afsløret over for Politiken, at festmusikken på Schackenborg Slot ville blive mere moderne. For eksempel var repertoiret planlagt til at kunne tilbyde gæsterne Love Is in the Air, når de forlod bordet, og sangens internationale præg passede nok egentlig bedre, end Prinsens Musikkorps selv har troet.

Love Is in the Air med John Paul Young hed oprindeligt O Amor Esta No Ar, hvilket betyder, at det er en portugisisk sang, der på engelsk blev gjort berømt af en australsk sanger og nu blev fremført til et bryllup med en dansk mand og en fransk kvinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *