Kategorier
Musiknyheder

Simon og Peter og Ulven

Simon Kvamm er normalt kendt som Angora-dreng og Nephew-forsanger, så det er en utraditionel rolle, han indtager på lørdag. Her opfører Tivolis Symfoniorkester værket Peter og Ulven, og Simon Kvamm har sagt ja til at være fortæller. Sovjetiske Sergei Prokofiev komponerede det specielle værk i 1936 i et forsøg på musikalsk at formidle historien om hyrdedrengen, der af kedsomhed lidt for ofte råber ”Ulven kommer!”. Hvert dyr og hver person ”spilles” af et bestemt instrument, og det symfoniske eventyr kædes sammen af en fortæller.

Når Simon Kvamm på lørdag har denne rolle, skriver han sig ind i en række af Peter og Ulven-fortællere, der blandt andre også tæller Sting, David Bowie og Sharon Stone. Tivoli-optagelsen udkommer digitalt og på CD allerede på tirsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *