Kategorier
Musiknyheder

Blondie fejrer jubilæum

Selvom det er 34 år siden, den engelske band Blondie blev dannet, har de for tiden travlt med at fejre en rund fødselsdag. Det er nemlig i år 30 år siden, deres mest succesfulde album Parallel Lines blev udsendt, og det markeres med en særlig genudgivelse.

Pladen, der blandt andet indeholdt kæmpehittet Heart of Glass, fik sin ”geometriske titel”, fordi de fleste af sangene handler om mennesker, der aldrig rigtigt kan finde hinanden – ganske som helt parallelle linjer aldrig krydser hinanden. I pladecoveret fra 1978 finder man også teksten til den melodiløse sang Parallel Lines, der slet ikke findes på albummet, men blot er et digt skrevet af sangerinden Debbie Harry. Jubilæumsversionen af Parallel Lines, der udkom i mandags, indeholder som bonusmateriale en række single-b-sider og en DVD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *