Kategorier
Musiknyheder

Billy Joels tøsesang genudgivet

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at den hidtil hitløse Billy Joel i 1977 skulle få succes med albummet The Stranger, som netop er blevet genudgivet. Han havde end ikke en fornemmelse af, at gennembruddet var på vej, da han indspillede numre som She’s Always a Woman, Only the Good Die Young og ikke mindst Just the Way You Are.

Sidstnævnte skrev han som en fødselsdagsgave til sin hustru Elizabeth, men han regnede ikke med, at andre ville bryde sig om den. ”Vi sad og lyttede til den og sagde: Naaah, det er en tøsesang. Vi var tæt på ikke at tage den med på pladen”, har han fortalt. Det gjorde de heldigvis alligevel, og dermed var vejen banet for den nu genudgivne gennembrudsplade. Den nye version af The Stranger indeholder også koncertoptagelser fra 1977.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *