Kategorier
Musiknyheder

Ugens sommersang: Summertime Blues

Uanset vejret bliver alverdens sommersange støvet af og fundet frem i radioprogrammerne i denne tid. Et af de årligt tilbagevendende hits gennem et halvt århundrede er Summertime Blues, som Eddie Cochran i 1958 var den første blandt mange til at indspille. Cochran skrev sangen sammen med sin gode ven Jerry Capehart, der senere fortalte til musikmagasinet Rolling Stone, at deres idé havde været at skrive en sang om de problemer, der for unge kan være forbundet med sommerferieperioden, hvilket ikke var hørt før. Eddie Cochran havde også en idé til et guitarriff, og i løbet af blot 45 minutter havde Cochran og Capehart i fællesskab hjulpet en sommerklassiker til verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *