Kategorier
Musiknyheder

Ugens sommersang: In the Summertime

En af de store sommersange er den spøjse In the Summertime, som Mungo Jerry lancerede i 1970. Blandt genindspilningerne findes Shaggys version fra1995 med en let ændret tekst.

Af både politiske korrekte årsager og af hensyn til trafiksikkerheden ændrede han den bemærkelsesværdige linje med ”have a drink, have a drive”, så den i stedet blev til ”I’m going to ride and drive”. Til gengæld fik han på puklen for ikke også at ændre den lettere nedsættende linje “If her daddy’s rich take her out for a meal, if her daddy’s poor just do what you feel” (Hvis hendes far er rig, så inviter hende ud at spise, hvis hendes far er fattig, så gør, hvad du har lyst til).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *