Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: King of Cool

Hej Tor
Jeg har uden held ledt i 15 år efter et nummer, der i DR blev spillet dagligt sommeren 1993. Jeg er ret sikker på, at titlen er King of Coolio. Antallet af hits på Google reduceres drastisk gående mod ingen, når jeg tilføjer de brudstykker af teksten, som jeg føler mig 100% sikker på: ”King of coolio I can see I’m a fool for your decency”. Jeg er vildt frustreret over at et nummer, der blev spillet lige som meget som Michael Jacksons Billy Jean i 1983, bare kan forsvinde. (forkortet, red.)
Med venlig hilsen
Henrik Ørsted

Hej Henrik
Der er et par fejl i titlen og årstallet, du henviser til, men én ting har du helt ret i: Det er længe siden, man har hørt noget til King Of Cool, som var Ugens Uundgåelige på P3 i maj 1995. Gruppen hed Naïve og bestod af blandt andre Loveshop-musikeren Hilmer Hassig og den senere så kendte skuespiller og komiker Martin Brygmann. King of Cool findes på Naïves plade Absolution Music. Du kan høre nogle af deres andre sange på deres Myspace-side.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *