Kategorier
Brevkasse

Flere sange fra Malenes ”mor”

Sommerens største danske hit har nu fået følgeskab af flere sange fra kvinden bag historien om Malene, hvor Sys Bjerre angiveligt giver en utro ekskæreste tørt på. I søndags fortalte hun dog i NORDJYSKE Stiftstidende, at sangen ikke handler om hende selv, men at idéen kom fra en venindes oplevelser med en fyr.

Til gengæld har Sys Bjerre fortalt til dr.dk/musik, at hun engang hældte soya i sin ekskærestes mobiltelefon, fordi han blev ved med at sms’e, mens de spiste sushi, og til metroXpress har hun erklæret sig skyldig i at hælde øl i en fyrs sportstaske, fordi han opførte sig som en idiot over for hende. En af hendes veninder var mere udspekuleret og puttede frosne rejer ind i sin ekskærestes gardinstang, efter han havde været hende utro. Historierne fra Sys Bjerres liv kan høres på debutpladen Gør det selv, der udkom i mandags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *