Kategorier
Musiknyheder

James Taylor i genbrugshumør

Hvis der er nogen, der gennem årene mere end andre har givet liv til begrebet singer/songwriter, må det være James Taylor. På trods af denne etiket udgiver den amerikanske sanger og guitarist nu en plade, hvor han synger andres sange, men det er dog ikke første gang, han låner fra andre. Hans formentlig største hit er indspilningen af You’ve Got a Friend, som han i 1969 hørte Carole King optræde med, mens han selv var backstage før en koncert. Carole King gav ham lov til at indspille sangen og blåstemplede endda senere de tekstændringer, han lavede i You’ve Got a Friend.

Den nye James Taylor-CD med den passende titel Covers udkom i mandags med nyfortolkninger af sange som Summertime Blues, Hound Dog og On Broadway.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *