Kategorier
Musiknyheder

Oasis på banen igen

De var nogle af 90’ernes stærkeste leverandører af såvel rockhits som skandaler, og selvom succesen måske er på et andet niveau i dag, er de stadig aktive. I mandags udsendte brødrene Gallagher og deres musikere gruppens syvende studiealbum under navnet Oasis.

Det oprindelige fundament for Oasis hed The Rain, men da Liam erstattede gruppens første forsanger, foreslog han navnet Oasis, som han havde hentet fra en koncertplakat over sin seng. Her var nemlig annonceret en anden gruppes optræden i Oasis Leisure Centre i den engelske by Swindon. Senere kom også brormand Noel med i gruppen, der skabte hits som Wonderwall, Don’t Look Back in Anger og Some Might Say. Udgivelsen af den nye plade Dig Out Your Soul bringer dem også på turné med besøg i København den 8. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *