Kategorier
Musiknyheder

Laid Backs gode vibrationer

Længe før Danmark fik musikalsk eksportsucces med grupper som Michael Learns to Rock, Me & My og Aqua, indtog Laid Back flere kontinenter. John Guldberg og Tim Stahl fandt sammen i det legendariske Werner Studiet i København i 1979, da de en dag skulle fungere som studiemusikere til en pladeoptagelse. Sangeren, de skulle spille for, dukkede dog ikke op, så studieejeren foreslog, at John og Tim i stedet lavede noget musik sammen. Studiet var jo alligevel allerede booket og betalt, så her blev grundstenen lagt til en karriere med hits som Sunshine Reggae, Bakerman, White Horse og Maybe I’m Crazy.

I denne uge er de mange kendte numre blevet samlet dobbeltopsamlingen Good Vibes The Very Best Of Laid Back, der indeholder en CD med de største hits og en CD med remix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *