Kategorier
Musiknyheder

Simone på scenen igen

Der er gået fire år, siden Simone vandt TV2-konkurrencen Scenen er din, og i mellemtiden er pigen med den imponerende stemme blevet 16 år. I denne uge har hun udsendt en ny CD fyldt med ballader og opkaldt den efter Grease-sjæleren Hopelessly Devoted to You.

Sangen var ikke med i den oprindelige Grease-musical, men blev skrevet til filmen, fordi det i Olivia Newton-Johns kontrakt var understreget, at hun kunne få en solosang i filmen. Filmholdet var i vildrede, indtil Olivia Newton-Johns faste producer smed den smukke ballade på bordet. Efter de øvrige optagelser var afsluttet, måtte der derfor skrives en ny scene ind i filmen, så Sandy kunne få lov til at synge Hopelessly Devoted to You, ganske som Simone nu gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *