Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Boobs og de ti små gentlemen fra Pluto

Hej!
Den gode gamle, danske gruppe Boobs er det mon noget musik i kan finde frem til? Sangen jeg så gerne vil høre igen hedder ”10 små gentlemen fra Pluto” og er fra pladen ”Alt er tilladt når blot det kilder”. Jeg forstår simpelthen ikke at nogen ikke har fået bragt den plade ind i den digitale verden endnu. Her i familien ser det ud til jeg er den eneste som kan huske den plade, alle andre kigger underligt på mig når jeg omtaler den. En enkelt har sågar sagt at Jan Larsen var forsanger i Boobs, og det har da intet på sig, vel? (forkortet, red.)
Mange gange hilsen
Trine

Hej Trine
Det er heller ikke lykkedes mig at opspore en digital version af det gamle Boobs-nummer, men du kan faktisk bestille den hjem via bibliotek.dk på både LP og kassettebånd. Dine familiemedlemmer er ikke de første, der har blandet Jan Larsen og Boobs sammen, for stemmerne kan godt minde lidt om hinanden, men det var altså Mikael K., der var forsanger i Boobs. I dag styrer han gruppen Klondyke.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *