Kategorier
Musiknyheder

Kylie-box på dansegulvet

Det er de færreste kunstnere, der i samme omfang som Kylie Minogue har haft en tvedelt karriere, men efter succes i 80’erne og noget mere afdæmpet succes i 90’erne blev hun efter årtusindskiftet pludselig atter en superstjerne. Den fornyede succes kunne tilskrives nummeret Can’t Get You Out Of My Head, som hun var heldig at få fingrene i.

Sangskriveren Cathy Dennis havde ellers tilbudt sangerinden Sophie Ellis-Bextor at indspille den, men hun sagde af uransaglige årsager nej tak, og så sprang den comeback-lystne Kylie til. På mandag udkommer remix-albummet Boombox, udelukkende med dansegulvsvenlige versioner af nyere Kylie-numre, blandt andet med et remix, der sammensmelter Can’t Get You Out Of My Head og 80’er-hittet Blue Monday.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *