Kategorier
Musiknyheder

John Lennon-film på vej

Det er efterhånden lang tid siden, det blev annonceret, at manden bag Joy Division-filmen Control også ville prøve kræfter med historien om John Lennon. Nu har projektet ifølge gaffa.dk og The Guardian også fået en titel, Nowhere Boy, opkaldt efter Beatles-sangen Nowhere Man.

John Lennon skrev Nowhere Man en dag i 1965, hvor han havde komponeret sange i timevis og blev bange for, at han ikke ville være i stand til at færdiggøre en eneste sang herefter. Med dette som indadvendt inspiration blev Nowhere Man The Beatles’ første sang, der ikke handler om kærlighed. Filmoptagelserne starter i marts, og den meget unge John Lennon skal spilles af Aaron Johnson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *