Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Musikken fra Friends/Venner

Hej Tor
Min datter har sat mig til at opspore titelmelodien til tv-serien Friends. Men da jeg aldrig har hverken set eller hørt et helt afsnit at serien, så er jeg på helt bar bund. Kan du hjælpe mig med kunstner og titel?
Mia Andersen

Hej Mia
Nej, med så lidt forhåndskendskab er det ikke let at finde musikken fra serien, men jeg rækker gerne en hånd. Temasangen fra Venner hedder I’ll Be There For You og er med gruppen The Rembrandts. Du kan købe den som download på bl.a. TDC Musik, men den findes også på flere CD’er, både Rembrandts-pladerne L.P., Choice Picks og Greatest Hits og på tv-seriens soundtrack (søg f.eks. på sangens titel som albumtrack på cdskiven.dk).
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *