Kategorier
Musiknyheder

Duffy, McCartney og James Bond

Walisiske Duffy, der sidste år blev den bedst sælgende kunstner i Danmark, er et af de store navne på en ny velgørenhedsplade. Organisationen War Child arbejder for at skabe bedre forhold for børn, der er påvirket af krige, og for at skabe opmærksomhed om den vigtige sag, udsendes på mandag en plade med nye versioner af gamle sange.

Duffy har kastet sig over den sang, som Paul McCartney skrev til en James Bond-film i 70’erne. Han sagde ja til opgaven på den ene betingelse, at han også selv måtte fremføre den sammen med sit band Wings, hvilket ellers ikke havde været filmselskabets plan. McCartney fik sin vilje, og nu prøver også Duffy kræfter med Live and Let Die – i en noget mere afdæmpet udgave, som kan høres på Youtube. Med på pladen War Child Heroes Vol. 1 er blandt andre også Scissor Sisters, Lily Allen og Franz Ferdinand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *