Kategorier
Musiknyheder

U2’s egen vej

Rockgruppen U2 har lige siden 1980’erne haft succes med at gå egne veje, og nu har de endda fået opkaldt en vej efter sig. I forbindelse med lanceringen af gruppens nye plade No Line in the Horizon fik U2 i sidste uge opkaldt en gade i New York efter sig – hvilket egentlig er lidt paradoksalt for en gruppe, der blandt sine største hits har Where the Streets Have No Name. Dengang var inspirationen for forsangeren Bono, at man i Belfast kan sige meget om folks religion og deres indtægt, så snart man ved, i hvilken gade og på hvilken side af vejen, folk bor. Det gav ham idéen om en by, der ikke stempler folk, fordi gaderne ingen navne har. Men lige for tiden bærer en lille gade på Manhattan navnet U2 Way.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *