Kategorier
Musiknyheder

John og Yokos bryllupssang

Det var en pludselig indskydelse den 14. marts 1969, der gjorde, at John Lennon og Yoko Ono få dage senere blev gift i Gibraltar, efterfulgt af hvedebrødsdage i Amsterdam. Tiden omkring brylluppet fik et blivende mindesmærke, for begivenhederne blev til sangen The Ballad of John and Yoko, som blev udsendt allerede i maj samme år.

Det var egentlig mere et John & Paul-nummer end en decideret Beatles-indspilning, for det hele gik så stærkt, at George og Ringo ikke nåede at være med i studiet. McCartney og Lennon indspillede derfor sangen på egen hånd, blandt andet med McCartney som trommeslager. John og Yoko ville på fredag have kunnet fejre deres 40 års bryllupsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *