Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Julia – eller Giulia

Hej Musikbrevkassen
Jeg har igennem flere måneder gået og funderet og sonderet vidt omkring om en sang (dance/tecno nummer) måske 2-3 år gammelt og måske et sommerhit, hvor der i omkvædet synges “Oh julia oh julia” et virkeligt hurtigt nummer der får een helt op på dupperne. Kan I hjælpe mig med at finde solisten/DJ’en og hvad nummeret hedder?
Mvh Michael Danry

Hej Michael
Jeg tror, det er et italiensk dancehit, du tænker på. Det er egentlig fra 2003, men der gik et par år, før det for alvor nåede til Danmark. Sangen hedder ikke Julia, men Giulia, og er med DJ Lhasa, der også er kendt for coverversioner af blandt andet Heaven Is a Place On Earth og Together Forever. Du kan høre to forskellige versioner her og her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *