Kategorier
Musiknyheder

Frank Sinatras store sang

Den første linje lyder ”And now the end is near”, men et eller andet sted skulle historien om sangen My Way jo starte. Det skete i Frankrig, hvor den originale version bar titlen Comme d’habitude. Sangeren og sangskriveren Paul Anka faldt for nummeret under et besøg i Frankrig og besluttede sig for at skrive en engelsk tekst til den storladne melodi.

Han ændrede også indholdet fra at handle om en mand, hvis ægteskab går i stykker på grund af hverdagens kedsomhed, til at afspejle et tilbageblik på et liv med personlige handlinger og beslutninger. Paul Anka forærede My Way til Frank Sinatra, som ifølge et BBC-interview med datteren Tina aldrig brød sig om den på grund af de selviske elementer. På torsdag er det 40 år siden, Frank Sinatra gik i studiet for at udødeliggøre den store sang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *