Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: The Darkness

Hej Tor
Jeg har et spørgsmål ang. The Darkness, som jeg håber du kan svare på. Jeg var ked af at erfare at denne engelske rockruppe, med den meget markante falsetvokal fra den ene af de to Hawkins brødre, blev opløst i foråret 2007. Men hvad er der siden sket med dem? Jeg har forgæves at finde oplysninger på dette, så nu håber jeg du kan hjælpe mig.
Hilsen Lars Henriksson

Hej Lars
Gruppen gik i opløsning i forlængelse af, at forsanger Justin Hawkins først kom i behandling for sit stofmisbrug og senere forlod gruppen. I slutningen af 2008 gik der i flere medier rygter om, at gruppen var på vej mod genforening og koncerter, men som vidt jeg ved, har der endnu ikke været særligt klare beviser på, at det skulle være tilfældet. I mellemtiden har Justin Hawkins også etableret bandet Hot Leg, som du kan se mere til på http://www.myspace.com/hotleg.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *