Kategorier
Musiknyheder

Nye gamle Rolling Stones-plader

Der er godt nyt til Rolling Stones-fans med hang til lækker lyd, for i næste uge starter en tredelt genudgivelsesserie med gruppens plader fra 1970’erne og frem til i dag. På mandag udsendes både CD- og download-versioner af Goats Head Soup, It’s Only Rock’n’Roll, Black And Blue samt Sticky Fingers, der er det ældste album i den nye remasterede serie.

Sticky Fingers fra 1971 var den første plade på Stones’ eget pladeselskab, så de kunne selv bestemme, også den visuelle del. Ud over at Sticky Fingers introducerede gruppens logo med munden og den store tunge, fik de kunstneren Andy Warhol til at udtænke det legendariske albumcover med en rigtig lynlås, der kunne åbne de cowboybukser, der var afbilledet på omslaget. Visse pladekøbere var dog ikke så begejstrede, fordi de kom hjem med en plade, der var ridset på grund af lynlåsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *