Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Musik fra Tavse vidner

Til Tor Bagger
Jeg har et spørgsmål om navn og sanger på en melodi, som er titelmelodien i serien Tavse Vidner, som lige nu kører over Charlie hver fredag aften. Meget svært at fange teksten, men melodien er bare god. På forhånd tak.
Krimielskeren

Hej Krimielsker
Tavse vidner er en BBC-serie, der på engelsk hedder Silent Witness, og intromelodien hedder derfor Silencium. Musikken er skrevet af John Harle, som i mange år har arbejdet med forskellige typer musikprojekter, blandt andet med opsætning af Paul McCartneys klassiske kompositioner. Temamusikken fra Tavse vidner kan høres på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Musik fra Tavse vidner”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *