Kategorier
Musiknyheder

Roxette genopstår

Det er otte år, siden Per Gessle og Marie Fredriksson sidst stod på en scene sammen, men den svenske popduo Roxette gør comeback, når de medvirker i en traditionsrig serie koncerter ved navn Night of the Proms i en række europæiske byer.

Duoen kan i år fejre 20-års-jubilæet for deres store internationale gennembrud, som faktisk opstod ad omveje. En amerikansk udvekslingsstudent tog Roxettes album Look Sharp med hjem fra Sverige, og via en radiostation i hans hjemby Minneapolis var han årsagen til, at Roxette pludselig var et stort hit i USA. Da Per Gessle første gang hørte om succesen, var han sikker på, at det var Dressed for Succes eller Listen to Your Heart, der var slået igennem i USA, og han blev ret overrasket, da det gik op for ham, at det store hit var The Look – som han selv var forsanger på. En af årsagerne, til at han overhovedet havde dannet Roxette, var, at han kunne slippe for selv at skulle synge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *