Kategorier
Musiknyheder

Lenny Kravitz i bakspejlet

Da den debuterende rockmusiker Lenny Kravitz i 1989 udsendte pladen Let Love Rule, blev han fra nogle sider kritiseret for at hænge fast i en stil, der hørte til 20 år tidligere. Ikke desto mindre blev albummet en bragende succes, og i år er det netop 20 år, siden Let Love Rule udkom.

Lenny Kravitz har senere fortalt, at folk dengang ofte sagde til ham, at budskabet ”Let Love Rule” (lad kærligheden bestemme) var naivt, og han undrede sig over, hvorfor det åbenbart skulle være ugleset at synge om kærlighed. Det er heldigvis ikke alle, der har den holdning, og derfor fejrer Lenny Kravitz 20-året for gennembrudspladen ved at udsende Let Love Rule i en jubilæumsudgave med liveoptagelser og alternative versioner af numrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *