Kategorier
Musiknyheder

Aqua er tilbage med opsamlingsplade

I første omgang genopstod Aqua blot for at optræde med de gamle hits, men nu tilføjer en opsamlingsplade endnu et element til kapitel 2 i gruppens historie. Som de fleste sikkert husker, tog Aquas succes for alvor fart med verdenshittet om Barbie Girl, men det var faktisk en anden sang, der var fødselshjælper for Barbie Girl. Den ene af gruppens to sangskrivere, Claus, havde skrevet Calling You som et bud på en meget, meget poppet sang. Det udfordrede hans makker Søren til også at give et bud på et gennemført pophit – og resten er historie. I morgen udkommer en Greatest Hits-CD med tre helt nye Aqua-sange samt Barbie Girl og en samling andre gamle hits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *