Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kløvedal i Indonesien

Hej Tor
Hver mandag aften følger jeg med i genudsendelsen af Troels Kløvedal i Indonesien på DR1. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilken temasang der bliver brugt hver gang i starten af udsendelsen, men jeg tror, det er med gruppen Vangelis. Håber du kan hjælpe mig med at finde ud af, hvad nummeret hedder. På forhånd mange tak.
Mvh. Allan Jensen

Hej Allan
Kløvedal-programmerne indledes rigtigt nok med musik af Vangelis, som dog ikke er en gruppe, men derimod kunstnernavnet for den græske komponist Evangelos Odysseas Papathanassiou. Melodien fra Kløvedal i Indonesien er Conquest of Paradise, som stammer fra et af hans mest kendte værker, nemlig soundtracket til Columbus-film 1492 Conquest of Paradise. Vangelis har også lavet musik til bl.a. filmen Blade Runner og OL i 2000. Du kan høre Conquest of Paradise på Youtube eller købe filmsoundtracket.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *