Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: I’d Love You to Want Me

Hej Tor
Der er en sang fra tresserne eller halvfjerdserne, hvor en mand synger ”Baby I love you to want me”. Hvis du kan sige hvem den er med (og hvad den hedder), så kan jeg måske få musikeren til min søsters 50 års fødselsdag til at spille den. Den har hun altid godt kunne lide.
Anonym søster

Hej søster
Jeg er ret sikker på, at det er et nummer med sangeren Lobo, der har fulgt din søster i alle disse år. I 1971 slog han igennem med Me and You and a Dog Named Boo fra albummet Introducing Lobo. Året efter udsendte han pladen Of a Simple Man, hvorfra I’d Love You to Want Me stammer. Den findes også på The Very Best of Lobo.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *