Kategorier
Musiknyheder

Nyt fra Arctic Monkeys

Et af de mest populære, mest omtalte og mest roste engelske rockbands i de seneste år er Sheffield-gruppen med det mærkværdige navn Arctic Monkeys (arktiske aber, red.). Efter deres gennembrud gik der et rygte, som medlemmerne selv havde sat i gang, for efter konstant at blive spurgt om baggrunden for deres bandnavn begyndte de at opfinde løgnehistorier om oprindelsen. En af dem kom med i et interview, hvor de forklarede, at de havde opkaldt sig efter trommeslagerens onkels gamle band – uden at det dog var sandt.

Gruppen, der blander punk og britpop, har hittet med blandt andet I Bet You Look Good on the Dancefloor og When the Sun Goes Down. Arctic Monkeys udsendte i mandags deres tredje album Humbug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *