Kategorier
Musiknyheder

Tue West giver klimakoncert

Popmusik og klimaforandringer har normalt ikke meget at gøre med hinanden, men det ene kan være med til at skabe opmærksomhed om det andet. Det er tanken bag et arrangement på Huset i Aalborg, hvor Tue West torsdag aften giver koncert. Før Tue West for nogle år siden slog igennem, arbejdede han som teatermusiker og skrev sine sange på engelsk, men som et bidrag til en soundtrackkonkurrence skrev han det dansksprogede nummer En sang om kærlighed. Han blev så tilfreds med resultatet, at han holdt fast i modersmålet, og han fik hurtigt succes med blandt andet Hun er fri, En sang om kærlighed og Sig du er sikker.

Det er Folkekirkens Nødhjælps Ungdomsnetværk i Aalborg, der har inviteret Tue West. Overskuddet fra støttekoncerten går til at forebygge nogle af de problemer, der opstår som følge af klimaforandringerne, for eksempel ved at etablere pumper hos tørkeramte landarbejdere i Afrika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *