Kategorier
Musiknyheder

Tredobbelt Beatles-dag 09.09.09

Med datoen 9. september 2009 har dagen i dag cifrene 090909, og det er der flere, der bruger til at lancere noget særligt. Blandt andet er 090909 fyldt med Beatles-begivenheder. I København er der premiere på teaterkoncerten Come Together, hvor Gasværket som det første teater i verden har fået lov til at stykke gamle Beatles-sange sammen til en forestilling.

Samme dag udkommer hele gruppens albumserie i nyrestaurerede versioner, og som noget ganske nyt vil man fra i dag også kunne spille et computerspil med The Beatles. Spillet Rock Band har i flere år været populært i forskellige versioner, og i dag lanceres en længe ventet udgave, hvor man selv kan ”optræde” med de gamle sange i blandt andet Beatles’ oprindelige spillested The Cavern i Liverpool.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *