Kategorier
Musiknyheder

Sgt. Pepper uden Beatles

Sidste uge bød på albumgenudgivelser, et musikalsk computerspil og en dansk teaterkoncert, men også i denne uge er der nyt liv i The Beatles’ gamle sange. I disse dage bliver musikken fra pladen Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band nemlig fremført som ét langt show på Hilton-hotellet i Las Vegas. Det er gruppen Cheap Trick, som især havde succes i 70’erne og 80’erne, der går på scenen for at fremføre de kendte sange.

Oprindeligt var det Paul McCartney, der i 1966 fik idéen om skabe en ”alter ego-gruppe”, hvor Beatles-medlemmerne kunne slippe for at agere som The Beatles, men i stedet kunne udfolde sig frit, fordi de kunne lade som om, de var nogen andre. I denne uge og i næste uge føres eksperimentet en tand længere ud, når Cheap Trick lader som om, de er The Beatles, der lader som om, de er Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *