Kategorier
Musiknyheder

I Will Survive overlever år efter år

På torsdag præsenterer discodronningen Gloria Gaynor på det amerikanske Grammy Museum en helt ny version af en gammel sang. Anledningen er, at det i år er 30 år, siden hun udsendte det udødelige hit med den passende titel I Will Survive.

Da hun skulle indspille singlen Substitute, havde hendes producer fået lov til at vælge en sang til B-siden og medbragte udkastet til I Will Survive. Gloria Gaynor var fyr og flamme, men trods hendes overtalelsesforsøg ville pladeselskabet ikke gøre sangen til singlens A-side. Da DJ’s på det toneangivende diskotek Studio 54 tog sangen til sig, spredtes den dog som en steppebrand, og pladeselskabet måtte ændre kurs. Sangen blev Gloria Gaynors største hit, og for at markere I Will Survive-jubilæet udsender hun nu en opdateret udgave af nummeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *