Kategorier
Musiknyheder

Robbie Williams som radio star

Efter et par års tavshed er Robbie Williams tilbage med den nye plade Reality Killed the Video Star, og de fleste med styr på pophistorien har sikkert spottet, at Robbie i albumtitlen leger med både sin egen stjernerolle og med navnet på det gamle pophit fra 1979, Video Killed the Radio Star.

Men referencen stikker faktisk en smule dybere end det, for den nye plade er skabt sammen med den erfarne producer Trevor Horn. I slutningen af 70’erne var Horn blevet træt af at producere dårlige sange for kunstnere uden succes, så han besluttede sig for at skrive nogle bedre sange på egen hånd. Det første resultat af det kursskifte var netop Video Killed the Radio Star, som han udsendte med gruppen The Buggles. Nu står han bag Robbie Williams-pladen Reality Killed the Video Star, hvorfra singlen Bodies allerede er et klart hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *